0
7
Fork 6
Mirror of The Great Cloudwall / Stop Cloudflare / #deCloudflare #Crimeflare http://crimeflare.eu.org
You can not select more than 25 topics Topics must start with a letter or number, can include dashes ('-') and can be up to 35 characters long.

476 lines
22 KiB

1 year ago
# Apa sing bisa ditindakake kanggo nolak Cloudflare?
1 year ago
| 🖼 | 🖼 | 🖼 |
| --- | --- | --- |
| ![](../image/matthew_prince_teen.jpg) | ![](../image/matthew_prince.jpg) | ![](../image/blockedbymatthewprince.jpg) |
1 year ago
Matthew Browning Prince, naskita la 13an de novembro 1974, estas la ĉefoficisto kaj kunfondinto de Cloudflaron.
1 year ago
1 year ago
Danke al lia riĉa paĉjo, "John B. Prince", li ĉeestis la Universitaton de Ĉikago Leĝlernejo kaj Harvard Komerclernejo.
Princo instruis Interretan leĝon kaj estis specialisto pri kontraŭ-spamaj leĝoj kaj Fraŭdo-esploroj.
1 year ago
"*I’d suggest this was armchair analysis by kids – it’s hard to take seriously.*" [t](https://www.theguardian.com/technology/2015/nov/19/cloudflare-accused-by-anonymous-helping-isis)
"*That was simply unfounded paranoia, pretty big difference.*" [t](https://twitter.com/xxdesmus/status/992757936123359233)
"*We also work with Interpol and other non-US entities*" [t](https://twitter.com/eastdakota/status/1203028504184360960)
"*Watching hacker skids on Github squabble about trying to bypass Cloudflare's new anti-bot systems continues to be my daily amusement.* 🍿" [t](https://twitter.com/eastdakota/status/1273277839102656515)
1 year ago
![](../image/whoismp.jpg)
1 year ago
---
<details>
<summary>klik kula
## Konsumen situs web
</summary>
- Yen situs web sing sampeyan seneng nggunakake Cloudflare, jarakake supaya ora nggunakake Cloudflare.
- Whining ing media sosial kayata Facebook, Reddit, Twitter utawa Mastodon ora ana bedane. [Tindakan luwih banter tinimbang tagar.](https://twitter.com/phyzonloop/status/1274132092490862594)
- Coba kontak karo pamilik situs web yen sampeyan pengin migunani.
[Cloudflare ujar](https://github.com/Eloston/ungoogled-chromium/issues/783):
```
Disaranake sampeyan menghubungi administrator kanggo layanan utawa situs tartamtu sing sampeyan lakoni lan nuduhake pengalaman sampeyan.
```
1 year ago
[Yen sampeyan ora njaluk, pemilik situs web ora bakal ngerti masalah iki.](../PEOPLE.md)
1 year ago
1 year ago
![](../image/liberapay.jpg)
1 year ago
[Tuladha sing sukses](https://counterpartytalk.org/t/turn-off-cloudflare-on-counterparty-co-plz/164/5).<br>
Sampeyan duwe masalah? [Ngunggahake swara saiki.](https://github.com/maraoz/maraoz.github.io/issues/1) Tuladha ing ngisor iki.
```
Sampeyan mung mbantu sensor perusahaan lan pengawasan massal.
1 year ago
http://crimeflare.eu.org
1 year ago
```
```
Kaca web sampeyan ana ing taman berdhelik pribadi CloudFlare sing nglanggar privasi.
1 year ago
http://crimeflare.eu.org
1 year ago
```
- Luangake wektu kanggo maca kabijakan privasi situs web.
- yen situs web kasebut ana ing mburi Cloudflare utawa situs web nggunakake layanan sing gegandhengan karo Cloudflare.
Kudu nerangake apa "Cloudflare" kasebut, lan njaluk idin kanggo nuduhake data karo Cloudflare. Gagal nglakoni bakal nyebabake pelanggaran kepercayaan lan situs web sing dimaksud kudu dihindari.
[Tuladha kabijakan privasi sing bisa ditampa ing kene](https://archive.is/bDlTz) ("Subprocessors" > "Entity Name")
```
Aku wis maca kabijakan privasi sampeyan lan aku ora bisa nemokake tembung Cloudflare.
Aku nolak nuduhake data karo sampeyan yen sampeyan terus menehi data ing Cloudflare.
1 year ago
http://crimeflare.eu.org
1 year ago
```
Iki minangka conto kabijakan privasi sing ora duwe tembung Cloudflare.
[Liberland Jobs](https://archive.is/daKIr) [privacy policy](https://docsend.com/view/feiwyte):
1 year ago
![](../image/cfwontobey.jpg)
1 year ago
Cloudflare duwe kabijakan privasi dhewe.
[Cloudflare seneng karo wong sing doxxing.](https://www.reddit.com/r/GamerGhazi/comments/2s64fe/be_wary_reporting_to_cloudflare/)
Mangkene conto sing apik kanggo formulir pendaftaran situs web.
AFAIK, situs web nol nindakake iki. Apa sampeyan bakal dipercaya?
```
Kanthi ngeklik "Mlebu kanggo XYZ", sampeyan setuju karo syarat layanan lan pernyataan privasi.
Sampeyan uga setuju kanggo nuduhake data karo Cloudflare lan uga setuju karo pernyataan privasi cloudflare.
Yen Cloudflare ngeculake informasi sampeyan utawa ora ngidini sampeyan nyambung menyang server, iku dudu kaluputane. [*]
[ Ndhaptar ] [ Aku ora setuju ]
```
1 year ago
[*] [PEOPLE.md](../PEOPLE.md)
1 year ago
- Coba aja nggunakake layanane. Elinga yen sampeyan ditonton dening Cloudflare.
1 year ago
- ["I'm in your TLS, sniffin' your passworz"](../image/iminurtls.jpg)
1 year ago
- Telusuri situs web liyane. Ana alternatif lan kesempatan ing internet!
- Mestekake kanca supaya nggunakake Tor saben dina.
- Anonimitas kudu dadi standar internet mbukak!
1 year ago
- [Elinga yen proyek Tor ora seneng karo proyek iki.](../HISTORY.md)
1 year ago
</details>
------
<details>
<summary>klik kula
## Add-ons
</summary>
- Yen browser sampeyan yaiku Firefox, Tor Browser, utawa Chromium Ungoogled, gunakake salah siji add-on ing ngisor iki.
- Yen sampeyan pengin nambah add-on anyar takon luwih dhisik.
| Jeneng | Pangembang | Dhukungan | Bisa Blokir | Ora Bisa ngabari | Chrome |
| -------- | -------- | -------- | -------- | -------- | -------- |
1 year ago
| [Bloku Cloudflaron MITM-Atakon](../subfiles/about.bcma.md) | #Addon | [ ? ](http://crimeflare.eu.org/) | **Nggih** | **Nggih** | **Nggih** |
| [Ĉu ligoj estas vundeblaj al MITM-atako?](../subfiles/about.ismm.md) | #Addon | [ ? ](http://crimeflare.eu.org/) | Ora | **Nggih** | **Nggih** |
| [Ĉu ĉi tiuj ligoj blokos Tor-uzanton?](../subfiles/about.isat.md) | #Addon | [ ? ](http://crimeflare.eu.org/) | Ora | **Nggih** | **Nggih** |
1 year ago
| [Block Cloudflare MITM Attack](https://trac.torproject.org/projects/tor/attachment/ticket/24351/block_cloudflare_mitm_attack-1.0.14.1-an%2Bfx.xpi)<br>[**DELETED BY TOR PROJECT**](../HISTORY.md) | nullius | [ ? ](../tool/block_cloudflare_mitm_fx), [Link](http://crimeflare.eu.org/) | **Nggih** | **Nggih** | Ora |
1 month ago
| [TPRB](http://sw.nnpaefp7pkadbxxkhz2agtbv2a4g5sgo2fbmv3i7czaua354334uqqad.onion/) | Sw | [ ? ](http://sw.nnpaefp7pkadbxxkhz2agtbv2a4g5sgo2fbmv3i7czaua354334uqqad.onion/) | **Nggih** | **Nggih** | Ora |
1 year ago
| [Detect Cloudflare](https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/detect-cloudflare/) | Frank Otto | [ ? ](https://github.com/traktofon/cf-detect) | Ora | **Nggih** | Ora |
| [True Sight](https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/detect-cloudflare-plus/) | claustromaniac | [ ? ](https://github.com/claustromaniac/detect-cloudflare-plus) | Ora | **Nggih** | Ora |
| [Which Cloudflare datacenter am I visiting?](https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/cf-pop/) | 依云 | [ ? ](https://github.com/lilydjwg/cf-pop) | Ora | **Nggih** | Ora |
- "Decentraleyes" bisa mungkasi sambungan menyang "CDNJS (Cloudflare)".
- Iki ngalangi akeh panjaluk supaya ora tekan jaringan, lan nglayani file lokal supaya situs ora rusak.
- Pangembang mangsuli: "[very concerning indeed](https://github.com/Synzvato/decentraleyes/issues/236#issuecomment-352049501)", "[widespread usage severely centralizes the web](https://github.com/Synzvato/decentraleyes/issues/251#issuecomment-366752049)"
- [Sampeyan uga bisa mbusak utawa ora percaya sertifikat Cloudflare saka Otoritas Sertifikat (CA).](https://www.ssl.com/how-to/remove-root-certificate-firefox/)
</details>
------
<details>
<summary>klik kula
## Pamilik situs web / pangembang Web
</summary>
1 year ago
![](../image/word_cloudflarefree.jpg)
1 year ago
- Aja nggunakake solusi Cloudflare, Periode.
- Sampeyan bisa nindakake luwih apik tinimbang iku, bener? [Mangkene carane mbusak langganan Cloudflare, rencana, domain, utawa akun.](https://support.cloudflare.com/hc/en-us/articles/200167776-Removing-subscriptions-plans-domains-or-accounts)
| 🖼 | 🖼 |
| --- | --- |
1 year ago
| ![](../image/htmlalertcloudflare.jpg) | ![](../image/htmlalertcloudflare2.jpg) |
1 year ago
- Pengin luwih akeh pelanggan? Sampeyan ngerti apa sing kudu ditindakake. Petunjuk minangka "baris ing ndhuwur".
1 year ago
- [Halo, sampeyan nulis "Kita nggawe privasi sampeyan kanthi serius" nanging aku entuk "Kesalahan 403 Proxy Anonim Dilarang Ora Diidini".](https://it.slashdot.org/story/19/02/19/0033255/stop-saying-we-take-your-privacy-and-security-seriously) Napa sampeyan ngalangi Tor Utawa VPN? Lan kenapa sampeyan ngalangi email sementara?
1 year ago
1 year ago
![](../image/anonexist.jpg)
1 year ago
- Nggunakake Cloudflare bakal nambah kemungkinan pemadaman. Pengunjung ora bisa ngakses situs web sampeyan yen server sampeyan mati utawa Cloudflare ora aktif.
1 year ago
- [Apa sampeyan mikir tenan manawa Cloudflare ora bakal mudhun?](https://www.ibtimes.com/cloudflare-down-not-working-sites-producing-504-gateway-timeout-errors-2618008) [Another](https://twitter.com/Jedduff/status/1097875615997399040) [sample](https://twitter.com/search?f=tweets&vertical=default&q=Cloudflare%20is%20having%20problems). [Need more](../PEOPLE.md)?
1 year ago
1 year ago
![](../image/cloudflareinternalerror.jpg)
1 year ago
- Nggunakake Cloudflare kanggo proksi "layanan API", "server nganyari piranti lunak" utawa "feed RSS" bakal ngrugekake pelanggan. Pelanggan nyeluk sampeyan lan ujar "Aku ora bisa nggunakake API sampeyan maneh", lan sampeyan ora ngerti apa sing kedadeyan. Cloudflare bisa meneng-menengan mblokir pelanggan sampeyan. Apa sampeyan mikir ora apa-apa?
- Ana akeh klien maca RSS lan layanan online maca RSS. Napa sampeyan nerbitake feed RSS yen sampeyan ora ngidini wong langganan?
1 year ago
![](../image/rssfeedovercf.jpg)
1 year ago
- Apa sampeyan butuh sertifikat HTTPS? Gunakake "Ayo Ndhelik" utawa tuku saka perusahaan CA.
- Apa sampeyan butuh server DNS? Ora bisa nyiyapake server sampeyan dhewe? Kepiye carane: [Hurricane Electric Free DNS](https://dns.he.net/), [Dyn.com](https://dyn.com/dns/), [1984 Hosting](https://www.1984hosting.com/), [Afraid.Org (Admin busak akun sampeyan yen nggunakake TOR)](https://freedns.afraid.org/)
6 months ago
- [Alternativoj al DNS](../subfiles/alternative.domaindns.md)
1 year ago
- Nggolek layanan hosting? Gratis wae? Kepiye carane: [Onion Service](http://vww6ybal4bd7szmgncyruucpgfkqahzddi37ktceo3ah7ngmcopnpyyd.onion/en/security/network-security/tor/onionservices-best-practices), [Free Web Hosting Area](https://freewha.com/), [Autistici/Inventati Web Site Hosting](https://www.autinv5q6en4gpf4.onion/services/website), [Github Pages](https://pages.github.com/), [Surge](https://surge.sh/)
6 months ago
- [Alternatif kanggo Cloudflare](../subfiles/alternative.cloudflare.md)
1 year ago
1 year ago
- Apa sampeyan nggunakake "cloudflare-ipfs.com"? [Apa sampeyan ngerti Cloudflare IPFS iku ala?](../PEOPLE.md)
1 year ago
- Instal Firewall Aplikasi Web kayata OWASP lan Fail2Ban ing server sampeyan lan atur kanthi bener.
- Mblokir Tor dudu solusi. Aja ngukum kabeh wong mung kanggo pangguna cilik sing ala.
- Pangalihan utawa blokir pangguna "Cloudflare Warp" supaya ora bisa ngakses situs web sampeyan. Lan nyedhiyani alesan yen sampeyan bisa.
> Dhaptar IP: "[Kisaran IP Cloudflare saiki](cloudflare_inc/)"
> A: Blokir wae
```
server {
...
deny 173.245.48.0/20;
deny 103.21.244.0/22;
deny 103.22.200.0/22;
deny 103.31.4.0/22;
deny 141.101.64.0/18;
deny 108.162.192.0/18;
deny 190.93.240.0/20;
deny 188.114.96.0/20;
deny 197.234.240.0/22;
deny 198.41.128.0/17;
deny 162.158.0.0/15;
deny 104.16.0.0/12;
deny 172.64.0.0/13;
deny 131.0.72.0/22;
deny 2400:cb00::/32;
deny 2606:4700::/32;
deny 2803:f800::/32;
deny 2405:b500::/32;
deny 2405:8100::/32;
deny 2a06:98c0::/29;
deny 2c0f:f248::/32;
...
}
```
> B: Pangalihan menyang kaca bebaya
```
http {
...
geo $iscf {
default 0;
173.245.48.0/20 1;
103.21.244.0/22 1;
103.22.200.0/22 1;
103.31.4.0/22 1;
141.101.64.0/18 1;
108.162.192.0/18 1;
190.93.240.0/20 1;
188.114.96.0/20 1;
197.234.240.0/22 1;
198.41.128.0/17 1;
162.158.0.0/15 1;
104.16.0.0/12 1;
172.64.0.0/13 1;
131.0.72.0/22 1;
2400:cb00::/32 1;
2606:4700::/32 1;
2803:f800::/32 1;
2405:b500::/32 1;
2405:8100::/32 1;
2a06:98c0::/29 1;
2c0f:f248::/32 1;
}
...
}
server {
...
if ($iscf) {rewrite ^ https://example.com/cfwsorry.php;}
...
}
<?php
header('HTTP/1.1 406 Not Acceptable');
echo <<<CLOUDFLARED
Thank you for visiting ourwebsite.com!<br />
We are sorry, but we can't serve you because your connection is being intercepted by Cloudflare.<br />
1 year ago
Please read http://crimeflare.eu.org for more information.<br />
1 year ago
CLOUDFLARED;
die();
```
- Siapake Tor Onion Service utawa I2P yen sampeyan yakin kebebasan lan nampani pangguna anonim.
- Nyuwun saran saka operator situs web dual Clearnet / Tor liyane lan temokake kanca anonim!
</details>
------
<details>
<summary>klik kula
## Pangguna piranti lunak
</summary>
- Discord nggunakake CloudFlare. Alternatif? Disaranake [**Briar** (Android)](https://f-droid.org/en/packages/org.briarproject.briar.android/), [Ricochet (PC)](https://ricochet.im/), [Tox + Tor (Android/PC)](https://tox.chat/download.html)
- Briar kalebu Tor daemon dadi ora prelu nginstal Orbot.
- Pengembang Qwtch, Bukak Privasi, mbusak proyek stop_cloudflare saka layanan git tanpa kabar.
- Yen sampeyan nggunakake Debian GNU / Linux, utawa turunan, lengganan: [bug #831835](https://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=831835). Lan yen sampeyan bisa, tulung verifikasi tambalan kasebut, lan tulung njaga kanggo kesimpulan sing bener apa kudu ditampa.
- Tansah menehi saran browser iki.
| Jeneng | Pangembang | Dhukungan | Komentar |
| -------- | -------- | -------- | -------- |
| [Ungoogled-Chromium](https://ungoogled-software.github.io/ungoogled-chromium-binaries/) | Eloston | [ ? ](https://github.com/Eloston/ungoogled-chromium) | PC (Win, Mac, Linux) _!Tor_ |
| [Bromite](https://www.bromite.org/fdroid) | Bromite | [ ? ](https://github.com/bromite/bromite/issues) | Android _!Tor_ |
| [Tor Browser](https://www.torproject.org/download/) | Tor Project | [ ? ](https://support.torproject.org/) | PC (Win, Mac, Linux) _Tor_|
| [Tor Browser Android](https://www.torproject.org/download/) | Tor Project | [ ? ](https://support.torproject.org/) | Android _Tor_|
| [Onion Browser](https://itunes.apple.com/us/app/onion-browser/id519296448?mt=8) | Mike Tigas | [ ? ](https://github.com/OnionBrowser/OnionBrowser/issues) | Apple iOS _Tor_|
| [GNU/Icecat](https://www.gnu.org/software/gnuzilla/) | GNU | [ ? ](https://www.gnu.org/software/gnuzilla/) | PC (Linux) |
| [IceCatMobile](https://f-droid.org/en/packages/org.gnu.icecat/) | GNU | [ ? ](https://lists.gnu.org/mailman/listinfo/bug-gnuzilla) | Android |
| [Iridium Browser](https://iridiumbrowser.de/about/) | Iridium | [ ? ](https://github.com/iridium-browser/iridium-browser/) | PC (Win, Mac, Linux, OpenBSD) |
Privasi piranti lunak liya ora sampurna. Iki ora ateges browser Tor "sampurna".
Ora ana 100% aman utawa 100% pribadi ing internet lan teknologi.
- Ora pengin nggunakake Tor? Sampeyan bisa nggunakake browser apa wae nganggo Tor daemon.
- [Elinga yen proyek Tor ora seneng iki.](https://support.torproject.org/tbb/tbb-9/) Gunakake Browser Tor yen sampeyan bisa nindakake.
1 year ago
- [Cara nggunakake Chromium nganggo Tor](../subfiles/chromium_tor.md)
1 year ago
Ayo ngobrol babagan privasi piranti lunak liyane.
- [Yen sampeyan pancen kudu nggunakake Firefox, pilih "Firefox ESR".](https://www.mozilla.org/en-US/firefox/organizations/)
- [Firefox - Spyware Watchdog](https://spyware.neocities.org/articles/firefox.html)
- [Firefox nolak pidhato gratis, nglarang wicara bebas](https://web.archive.org/web/20200423010026/https://reclaimthenet.org/firefox-rejects-free-speech-bans-free-speech-commenting-plugin-dissenter-from-its-extensions-gallery/)
- ["100+ downvotes. Kayane njaluk perusahaan perangkat lunak tetep ... piranti lunak saiki akeh banget."](https://old.reddit.com/r/firefox/comments/gutdiw/weve_got_work_to_do_the_mozilla_blog/fslbbb6/)
- [Eh, kenapa Firefox nuduhake tautan sing disponsori ing bilah URLku?](https://www.reddit.com/r/firefox/comments/jybx2w/uh_why_is_firefox_showing_me_sponsored_links_in/)
- [Mozilla - Sétan Incarnate](https://digdeeper.neocities.org/ghost/mozilla.html)
- [Elinga, Mozilla nggunakake layanan Cloudflare.](https://www.robtex.com/dns-lookup/www.mozilla.org) [Dheweke uga nggunakake layanan DNS Cloudflare ing produke.](https://www.theregister.co.uk/2018/03/21/mozilla_testing_dns_encryption/)
- [Mozilla resmi nolak tiket iki.](https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1426618)
- [Firefox Focus minangka guyon.](https://github.com/mozilla-mobile/focus-android/issues/1743) [Dheweke janji bakal mateni telemetri nanging dheweke ngganti.](https://github.com/mozilla-mobile/focus-android/issues/4210)
- [Pangembang PaleMoon / Basilisk seneng Cloudflare.](https://github.com/mozilla-mobile/focus-android/issues/1743#issuecomment-345993097)
- [Server Arsip Pale Moon disusupi lan nyebar malware suwene 18 Wulan](https://www.reddit.com/r/privacytoolsIO/comments/cc808y/pale_moons_archive_server_hacked_and_spread/)
- Dheweke uga sengit karo pangguna Tor - "[Ayo musuhan Tor. Aku nganggep umume situs kudu misuh karo Tor amarga faktor penyalahgunaan sing dhuwur banget.](https://github.com/yacy/yacy_search_server/issues/314#issuecomment-565932097)"
- [Waterhio duwe masalah "telpon omah" sing parah](https://spyware.neocities.org/articles/waterfox.html)
- [Google Chrome minangka spyware.](https://www.gnu.org/proprietary/malware-google.en.html)
- [Google profil kegiatan sampeyan.](https://spyware.neocities.org/articles/chrome.html)
- [SRWare Iron nggawe sambungan telpon liwat telpon sing kakehan.](https://spyware.neocities.org/articles/iron.html) Uga nyambung menyang domain google.
- [Pelacak whitelist Facebook / Twitter Browser.](https://www.bleepingcomputer.com/news/security/facebook-twitter-trackers-whitelisted-by-brave-browser/)
- [Mangkene luwih akeh masalah.](https://spyware.neocities.org/articles/brave.html)
- [ID afiliasi binance](https://twitter.com/cryptonator1337/status/1269594587716374528)
- [Microsoft Edge ngidini Facebook mbukak kode Flash ing mburi pangguna.](https://www.zdnet.com/article/microsoft-edge-lets-facebook-run-flash-code-behind-users-backs/)
- [Vivaldi ora ngormati privasi sampeyan.](https://spyware.neocities.org/articles/vivaldi.html)
- [Tingkat spyware Opera: Sangat Tinggi](https://spyware.neocities.org/articles/opera.html)
- Apple iOS: [Sampeyan ora nggunakake iOS babar pisan, utamane amarga malware.](https://www.gnu.org/proprietary/malware-apple.html)
Mula, disaranake mung tabel ing ndhuwur. Ora liya.
</details>
------
<details>
<summary>klik kula
## Pangguna Mozilla Firefox
</summary>
- "Firefox Nightly" bakal ngirim informasi level debug menyang server Mozilla tanpa metode opt-out.
- [Server Mozilla dadi Cloudflare](https://www.digwebinterface.com/?hostnames=www.mozilla.org%0D%0Amozilla.cloudflare-dns.com&type=&ns=resolver&useresolver=8.8.4.4&nameservers=)
- Sampeyan bisa nglarang Firefox supaya ora nyambung menyang server Mozilla.
- [Pandhuan template-Mozilla](https://github.com/mozilla/policy-templates/blob/master/README.md)
- Elinga trik iki bisa uga mandheg ing versi mengko amarga Mozilla seneng nggawe dhaptar putih dhewe.
- Gunakake filter firewall lan DNS kanggo mblokir kabeh.
"`/distribution/policies.json`"
> "WebsiteFilter": {
> "Block": [
> "*://*.mozilla.com/*",
> "*://*.mozilla.net/*",
> "*://*.mozilla.org/*",
> "*://webcompat.com/*",
> "*://*.firefox.com/*",
> "*://*.thunderbird.net/*",
> "*://*.cloudflare.com/*"
> ]
> },
- ~~Laporake bug babagan tracker mozilla, supaya ora nggunakake Cloudflare.~~ Ana laporan bug babagan bugzilla. Akeh wong sing ngirim keprihatinan, nanging bug kasebut didhelikake dening admin ing taun 2018.
- Sampeyan bisa mateni DoH ing Firefox.
1 year ago
- [Ganti panyedhiya firefox DNS default](../subfiles/change-firefox-dns.md)
1 year ago
1 year ago
![](../image/firefoxdns.jpg)
1 year ago
- [Yen sampeyan pengin nggunakake DNS non-ISP, coba gunakake layanan OpenNIC Tier2 DNS utawa layanan DNS non-Cloudflare.](https://wiki.opennic.org/start)
1 year ago
![](../image/opennic.jpg)
11 months ago
- Blokir Cloudflare nganggo DNS. [Crimeflare DNS](../subfiles/service.publicdns.md)
1 year ago
- Sampeyan bisa nggunakake Tor minangka resolusi DNS. [Yen sampeyan dudu ahli Tor, takon ing kene.](https://tor.stackexchange.com/)
> **Piye carane**
> 1. Download Tor lan instal ing komputer.
> 2. Tambahake baris iki menyang file "torrc".
> DNSPort 127.0.0.1:53
> 3. Wiwiti maneh Tor.
> 4. Setel server DNS komputer menyang "127.0.0.1".
</details>
------
<details>
<summary>klik kula
## Tumindak
</summary>
- Kandhani wong liya ing sekitar sampeyan babagan bebaya Cloudflare.
11 months ago
- [Mbantu ngapikake repositori iki.](http://crimeflare.eu.org)
1 year ago
- Loro-lorone dhaptar, bantahan nglawan lan rinciane.
1 year ago
- [Dokumentasi lan publikake manawa ana kesalahan ing Cloudflare (lan perusahaan sing padha), priksa manawa bakal kasebut repositori kasebut nalika sampeyan nindakake](http://crimeflare.eu.org) :)
1 year ago
- Goleki luwih akeh wong nggunakake Tor kanthi standar supaya bisa ngrasakake web saka perspektif macem-macem jagad.
- Klompok wiwitan, ing media sosial lan daging, khusus kanggo mbebasake jagad saka Cloudflare.
- Yen cocog, link menyang klompok kasebut ing repositori iki - iki bisa dadi papan kanggo koordinasi kerja bebarengan minangka grup.
6 months ago
- [Miwiti koop sing bisa nyedhiyani alternatif non perusahaan sing migunani kanggo Cloudflare.](../subfiles/alternative.cloudflare.md)
1 year ago
- Ayo ngerti alternatif liyane kanggo paling ora nyedhiyakake sawetara pertahanan berlapis marang Cloudflare.
- Yen sampeyan pelanggan Cloudflare, atur setelan privasi, lan enteni supaya dheweke nerak.
- [Banjur wenehake tuduhan pelanggaran anti-spam / privasi.](https://twitter.com/thexpaw/status/1108424723233419264)
- Yen sampeyan ana ing Amerika Serikat lan situs web sing dimaksud yaiku bank utawa akuntan, coba nggawa tekanan hukum miturut Undhang-undhang Gramm – Leach – Bliley, utawa Amerika karo Undhang-undhang Disibilitas lan laporake maneh babagan jarak sampeyan .
- Yen situs web kasebut minangka situs pamrentah, coba nggawa tekanan hukum miturut Amandemen kaping 1 Konstitusi AS.
- Yen sampeyan warga Uni Eropa, hubungi situs web kanggo ngirim informasi pribadi miturut Peraturan Perlindungan Data Umum. Yen ora gelem menehi informasi sampeyan, iku nglanggar undang-undang.
- Kanggo perusahaan sing ngaku nawakake layanan ing situs web, coba dilaporake minangka "pariwara palsu" menyang organisasi perlindungan konsumen lan BBB. Situs web Cloudflare dilayani server Cloudflare.
- [ITU nyaranake ing konteks AS manawa Cloudflare wis mulai cukup gedhe supaya ukum antimonopoli bisa ditindakake.](https://www.itu.int/en/ITU-T/Workshops-and-Seminars/20181218/Documents/Geoff_Huston_Presentation.pdf)
- Bisa dibayangake manawa GNU GPL versi 4 bisa uga nyakup suplai kanggo nyimpen kode sumber ing sebalik layanan kasebut, mbutuhake kabeh program GPLv4 lan mengko sing paling ora kode sumber bisa diakses liwat media sing ora mbedakake pangguna Tor.
5 months ago
- [Se vi uzas Mastodon bonvolu sekvi la konton Mitigator](../subfiles/service.altlink.md).
1 year ago
</details>
------
### Komentar
```
Ana pangarep-arep ing resistensi.
Resistansi subur.
Malah uga sawetara asil sing luwih peteng, tumindak resistensi nglatih kita kanggo terus ngganggu status quo status dystopik sing asile.
Nolak!
```
```
Dina-dina, sampeyan bakal ngerti sebabe kita nulis iki.
```
```
Ora ana sing futuristik babagan iki. Kita wis kalah.
```
### Saiki, apa sing sampeyan lakoni dina iki?
1 year ago
![](../image/stopcf.jpg)