1
8
Fork 6
Browse Source

pull/108/head
Sarah Lewis Cortes 1 year ago
parent
commit
05d1bb61ac
  1. 20
      readme/jv.action.md

20
readme/jv.action.md

@ -50,12 +50,12 @@ Sampeyan duwe masalah? [Ngunggahake swara saiki.](https://github.com/maraoz/mara
```
Sampeyan mung mbantu sensor perusahaan lan pengawasan massal.
https://git.sdf.org/deCloudflare/cloudflare-tor/src/branch/master/README.md
http://crimeflare.eu.org
```
```
Kaca web sampeyan ana ing taman berdhelik pribadi CloudFlare sing nglanggar privasi.
https://git.sdf.org/deCloudflare/cloudflare-tor/
http://crimeflare.eu.org
```
- Luangake wektu kanggo maca kabijakan privasi situs web.
@ -68,7 +68,7 @@ Kudu nerangake apa "Cloudflare" kasebut, lan njaluk idin kanggo nuduhake data ka
```
Aku wis maca kabijakan privasi sampeyan lan aku ora bisa nemokake tembung Cloudflare.
Aku nolak nuduhake data karo sampeyan yen sampeyan terus menehi data ing Cloudflare.
https://git.sdf.org/deCloudflare/cloudflare-tor/
http://crimeflare.eu.org
```
Iki minangka conto kabijakan privasi sing ora duwe tembung Cloudflare.
@ -117,10 +117,10 @@ Yen Cloudflare ngeculake informasi sampeyan utawa ora ngidini sampeyan nyambung
| Jeneng | Pangembang | Dhukungan | Bisa Blokir | Ora Bisa ngabari | Chrome |
| -------- | -------- | -------- | -------- | -------- | -------- |
| [Bloku Cloudflaron MITM-Atakon](../subfiles/about.bcma.md) | #Addon | [ ? ](README.md) | **Nggih** | **Nggih** | **Nggih** |
| [Ĉu ligoj estas vundeblaj al MITM-atako?](../subfiles/about.ismm.md) | #Addon | [ ? ](README.md) | Ora | **Nggih** | **Nggih** |
| [Ĉu ĉi tiuj ligoj blokos Tor-uzanton?](../subfiles/about.isat.md) | #Addon | [ ? ](README.md) | Ora | **Nggih** | **Nggih** |
| [Block Cloudflare MITM Attack](https://trac.torproject.org/projects/tor/attachment/ticket/24351/block_cloudflare_mitm_attack-1.0.14.1-an%2Bfx.xpi)<br>[**DELETED BY TOR PROJECT**](../HISTORY.md) | nullius | [ ? ](tool/block_cloudflare_mitm_fx), [Link](README.md) | **Nggih** | **Nggih** | Ora |
| [Bloku Cloudflaron MITM-Atakon](../subfiles/about.bcma.md) | #Addon | [ ? ](http://crimeflare.eu.org/) | **Nggih** | **Nggih** | **Nggih** |
| [Ĉu ligoj estas vundeblaj al MITM-atako?](../subfiles/about.ismm.md) | #Addon | [ ? ](http://crimeflare.eu.org/) | Ora | **Nggih** | **Nggih** |
| [Ĉu ĉi tiuj ligoj blokos Tor-uzanton?](../subfiles/about.isat.md) | #Addon | [ ? ](http://crimeflare.eu.org/) | Ora | **Nggih** | **Nggih** |
| [Block Cloudflare MITM Attack](https://trac.torproject.org/projects/tor/attachment/ticket/24351/block_cloudflare_mitm_attack-1.0.14.1-an%2Bfx.xpi)<br>[**DELETED BY TOR PROJECT**](../HISTORY.md) | nullius | [ ? ](tool/block_cloudflare_mitm_fx), [Link](http://crimeflare.eu.org/) | **Nggih** | **Nggih** | Ora |
| [TPRB](http://34ahehcli3epmhbu2wbl6kw6zdfl74iyc4vg3ja4xwhhst332z3knkyd.onion/) | Sw | [ ? ](http://34ahehcli3epmhbu2wbl6kw6zdfl74iyc4vg3ja4xwhhst332z3knkyd.onion/) | **Nggih** | **Nggih** | Ora |
| [Detect Cloudflare](https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/detect-cloudflare/) | Frank Otto | [ ? ](https://github.com/traktofon/cf-detect) | Ora | **Nggih** | Ora |
| [True Sight](https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/detect-cloudflare-plus/) | claustromaniac | [ ? ](https://github.com/claustromaniac/detect-cloudflare-plus) | Ora | **Nggih** | Ora |
@ -257,7 +257,7 @@ header('HTTP/1.1 406 Not Acceptable');
echo <<<CLOUDFLARED
Thank you for visiting ourwebsite.com!<br />
We are sorry, but we can't serve you because your connection is being intercepted by Cloudflare.<br />
Please read https://git.sdf.org/deCloudflare/cloudflare-tor for more information.<br />
Please read http://crimeflare.eu.org for more information.<br />
CLOUDFLARED;
die();
```
@ -412,10 +412,10 @@ Mula, disaranake mung tabel ing ndhuwur. Ora liya.
- Kandhani wong liya ing sekitar sampeyan babagan bebaya Cloudflare.
- [Mbantu ngapikake repositori iki.](https://git.sdf.org/deCloudflare/cloudflare-tor).
- [Mbantu ngapikake repositori iki.](http://crimeflare.eu.org).
- Loro-lorone dhaptar, bantahan nglawan lan rinciane.
- [Dokumentasi lan publikake manawa ana kesalahan ing Cloudflare (lan perusahaan sing padha), priksa manawa bakal kasebut repositori kasebut nalika sampeyan nindakake](https://git.sdf.org/deCloudflare/cloudflare-tor) :)
- [Dokumentasi lan publikake manawa ana kesalahan ing Cloudflare (lan perusahaan sing padha), priksa manawa bakal kasebut repositori kasebut nalika sampeyan nindakake](http://crimeflare.eu.org) :)
- Goleki luwih akeh wong nggunakake Tor kanthi standar supaya bisa ngrasakake web saka perspektif macem-macem jagad.

Loading…
Cancel
Save