1
8
Fork 6
Browse Source

jv.action.md

pull/108/head
Lavanya Ganesan 1 year ago
parent
commit
37361f3f71
  1. 12
      readme/jv.action.md

12
readme/jv.action.md

@ -50,12 +50,12 @@ Sampeyan duwe masalah? [Ngunggahake swara saiki.](https://github.com/maraoz/mara
```
Sampeyan mung mbantu sensor perusahaan lan pengawasan massal.
https://codeberg.org/crimeflare/cloudflare-tor/src/branch/master/README.md
https://git.sdf.org/deCloudflare/cloudflare-tor/src/branch/master/README.md
```
```
Kaca web sampeyan ana ing taman berdhelik pribadi CloudFlare sing nglanggar privasi.
https://codeberg.org/crimeflare/cloudflare-tor/
https://git.sdf.org/deCloudflare/cloudflare-tor/
```
- Luangake wektu kanggo maca kabijakan privasi situs web.
@ -68,7 +68,7 @@ Kudu nerangake apa "Cloudflare" kasebut, lan njaluk idin kanggo nuduhake data ka
```
Aku wis maca kabijakan privasi sampeyan lan aku ora bisa nemokake tembung Cloudflare.
Aku nolak nuduhake data karo sampeyan yen sampeyan terus menehi data ing Cloudflare.
https://codeberg.org/crimeflare/cloudflare-tor/
https://git.sdf.org/deCloudflare/cloudflare-tor/
```
Iki minangka conto kabijakan privasi sing ora duwe tembung Cloudflare.
@ -257,7 +257,7 @@ header('HTTP/1.1 406 Not Acceptable');
echo <<<CLOUDFLARED
Thank you for visiting ourwebsite.com!<br />
We are sorry, but we can't serve you because your connection is being intercepted by Cloudflare.<br />
Please read https://codeberg.org/crimeflare/cloudflare-tor for more information.<br />
Please read https://git.sdf.org/deCloudflare/cloudflare-tor for more information.<br />
CLOUDFLARED;
die();
```
@ -412,10 +412,10 @@ Mula, disaranake mung tabel ing ndhuwur. Ora liya.
- Kandhani wong liya ing sekitar sampeyan babagan bebaya Cloudflare.
- [Mbantu ngapikake repositori iki.](https://codeberg.org/crimeflare/cloudflare-tor).
- [Mbantu ngapikake repositori iki.](https://git.sdf.org/deCloudflare/cloudflare-tor).
- Loro-lorone dhaptar, bantahan nglawan lan rinciane.
- [Dokumentasi lan publikake manawa ana kesalahan ing Cloudflare (lan perusahaan sing padha), priksa manawa bakal kasebut repositori kasebut nalika sampeyan nindakake](https://codeberg.org/crimeflare/cloudflare-tor) :)
- [Dokumentasi lan publikake manawa ana kesalahan ing Cloudflare (lan perusahaan sing padha), priksa manawa bakal kasebut repositori kasebut nalika sampeyan nindakake](https://git.sdf.org/deCloudflare/cloudflare-tor) :)
- Goleki luwih akeh wong nggunakake Tor kanthi standar supaya bisa ngrasakake web saka perspektif macem-macem jagad.

Loading…
Cancel
Save