1
8
Fork 6
Browse Source

pull/108/head
Rahul Mahajan 1 year ago
parent
commit
5abecf699f
  1. 2
      readme/jv.action.md

2
readme/jv.action.md

@ -154,7 +154,7 @@ Yen Cloudflare ngeculake informasi sampeyan utawa ora ngidini sampeyan nyambung
| ![](../image/htmlalertcloudflare.jpg) | ![](../image/htmlalertcloudflare2.jpg) |
- Pengin luwih akeh pelanggan? Sampeyan ngerti apa sing kudu ditindakake. Petunjuk minangka "baris ing ndhuwur".
- [Halo, sampeyan nulis "Kita nggawe privasi sampeyan kanthi serius" nanging aku entuk "Kesalahan 403 Proxy Anonim Dilarang Ora Diidini".](https://it.slashdot.org/story/19/02/19/0033255/stop-saying-we-take-your-privacy-and-security-seriously) Napa sampeyan ngalangi Tor Utawa VPN? [Lan kenapa sampeyan ngalangi email sementara?](http://523kpawzkarw3j6afz2elxfs4h3hfclomkcmbjs6kaimo4lokympi6yd.onion/)
- [Halo, sampeyan nulis "Kita nggawe privasi sampeyan kanthi serius" nanging aku entuk "Kesalahan 403 Proxy Anonim Dilarang Ora Diidini".](https://it.slashdot.org/story/19/02/19/0033255/stop-saying-we-take-your-privacy-and-security-seriously) Napa sampeyan ngalangi Tor Utawa VPN? Lan kenapa sampeyan ngalangi email sementara?
![](../image/anonexist.jpg)

Loading…
Cancel
Save