1
8
Fork 6
Browse Source

pull/108/head
Abby Carrales McNertney 1 year ago
parent
commit
d20d88aa3d
  1. 2
      readme/jv.action.md

2
readme/jv.action.md

@ -412,7 +412,7 @@ Mula, disaranake mung tabel ing ndhuwur. Ora liya.
- Kandhani wong liya ing sekitar sampeyan babagan bebaya Cloudflare.
- [Mbantu ngapikake repositori iki.](http://crimeflare.eu.org).
- [Mbantu ngapikake repositori iki.](http://crimeflare.eu.org)
- Loro-lorone dhaptar, bantahan nglawan lan rinciane.
- [Dokumentasi lan publikake manawa ana kesalahan ing Cloudflare (lan perusahaan sing padha), priksa manawa bakal kasebut repositori kasebut nalika sampeyan nindakake](http://crimeflare.eu.org) :)

Loading…
Cancel
Save