1
8
Fork 6
Browse Source

pull/108/head
Ricardo Reinah 1 year ago
parent
commit
d51516be57
  1. 2
      readme/jv.action.md

2
readme/jv.action.md

@ -388,7 +388,7 @@ Mula, disaranake mung tabel ing ndhuwur. Ora liya.
- [Yen sampeyan pengin nggunakake DNS non-ISP, coba gunakake layanan OpenNIC Tier2 DNS utawa layanan DNS non-Cloudflare.](https://wiki.opennic.org/start)
![](../image/opennic.jpg)
- Blokir Cloudflare nganggo DNS. [Crimeflare DNS](https://dns.crimeflare.eu.org/)
- Blokir Cloudflare nganggo DNS. [Crimeflare DNS](../subfiles/service.publicdns.md)
- Sampeyan bisa nggunakake Tor minangka resolusi DNS. [Yen sampeyan dudu ahli Tor, takon ing kene.](https://tor.stackexchange.com/)

Loading…
Cancel
Save