% Created 2020-05-11 Mon 12:21
% Intended LaTeX compiler: pdflatex
\documentclass[presentation]{beamer}
\usepackage[utf8]{inputenc}
\usepackage[T1]{fontenc}
\usepackage{graphicx}
\usepackage{grffile}
\usepackage{longtable}
\usepackage{wrapfig}
\usepackage{rotating}
\usepackage[normalem]{ulem}
\usepackage{amsmath}
\usepackage{textcomp}
\usepackage{amssymb}
\usepackage{capt-of}
\usepackage{hyperref}
\usetheme{default}
\author{inigoortega}
\date{\today}
\title{Telegram bidezko galdera-erantzun sistema}
\hypersetup{
 pdfauthor={inigoortega},
 pdftitle={Telegram bidezko galdera-erantzun sistema},
 pdfkeywords={},
 pdfsubject={},
 pdfcreator={Emacs 26.3 (Org mode 9.4)},
 pdflang={English}}
\begin{document}

\maketitle
\begin{frame}{Outline}
\tableofcontents
\end{frame}


\begin{frame}[label={sec:org087afd5}]{Sarrera}
\end{frame}
\begin{frame}[label={sec:org66e98ba}]{Erlazionatutako lanak}
lanaren oinarria, hau da, eskolako materiala, bestelako artikuluak

Lan hau seq2seq sare neuronalen arkitektura motan oinarrituta dago. Eredu hau
kodetzaile eta deskodetzaile batean oinarrituta dago. Sarrera kodeazaileari
ematen zaio eta hitz bakoitza aurrekoarekin lotuta kodetzen joaten da, ondoren,
emaitza dekodetzaileari eskaintzeko bestelako hitz batzuk lortuz.
\begin{center}
\includegraphics[width=.9\linewidth]{Screenshot-2020-05-11.png}
\end{center}

\begin{center}
\includegraphics[width=.9\linewidth]{Screenshot-2020-05-11-1.png}
\end{center}
\end{frame}
\begin{frame}[label={sec:orge030511}]{sistema}
erabilitiako sistema, eta egindako hobekuntzak, baleude
\end{frame}
\begin{frame}[label={sec:orgb0455b4}]{datuak}
erabili diren corpus eta datuak
\end{frame}
\begin{frame}[label={sec:orge89c315}]{emaitzak}
esperimentuen emaitzak
\end{frame}
\begin{frame}[label={sec:orgcf80885}]{analisia}
emaitzen analisia
\end{frame}
\begin{frame}[label={sec:org1537621}]{ondorioak}
\end{frame}
\begin{frame}[label={sec:orgec9c5d3}]{erreferentziak}
\begin{itemize}
\item Sutskever, Ilya; Vinyals, Oriol; Le, Quoc Viet (2014). ``Sequence to sequence learning with neural networks''
\end{itemize}
\end{frame}
\begin{frame}[label={sec:orgd4fdd15}]{eranskinak (adibidez lanaren baitan datuak sortzen badira)}
\end{frame}
\end{document}
